One Minute Coaching

Medewerkers met een topsportmentaliteit, die mentaal veerkrachtig zijn, kunnen optimaal presteren. Maar hoe krijg je hen zo ver? Dat is makkelijker en minder tijdrovend dan je denkt. De begeleiding van je medewerkers bestaat vaak uit korte momenten. “Heb je even?” De training One Minute Coaching geeft jou als leidinggevende, de kans meer uit deze momenten te halen.


Als leidinggevende wil je dat je team het beste uit zichzelf haalt. Je wilt motiveren en inspireren zonder ellenlange gesprekken te voeren. De training One Minute Coaching geeft je de kans om meer uit jezelf en je team te halen. Hoe? Door ‘one minute at a time’ een medewerker in zijn mentale stemming te beïnvloeden. Dat doe je in het moment, zodat je direct inspeelt op mentale processen. Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers. Onze trainingen worden gegeven door trainers die veerkracht laten zien. Trainers die als geen ander weten hoe je in ‘One Minute’ het beste uit een ander kan halen.

Geïnteresseerd en wil je je inschrijven voor een kennismakingsworkshop of een open training neem dan contact met ons op.